Hogyan működik az SPA méregtelenítő kezelés

Az SPA méregtelenítő használatának hatására a víz energia ionokra (negatív és pozitív) bomlik szét. Ezek az aktív energia ionok a véráramon keresztül jutnak a szervezetbe, feltöltve azt negatív ionokkal. Egy komplex biokémiai reakciót követően, a testben az ion szint megemelkedik, ezáltal megnő az energiaszint, elősegítve az enzimek működését. Körülbelül 30 perc használat elég ahhoz, hogy a szervezetből gyorsan és biztonságosan távozzanak a méreganyagok. A víz különböző színe a szervezet egészségi állapotát tükrözi.

Színek és összetevők a vízben

Sokféle szín és összetevő bukkanhat fel a vízben a méregtelenítés folyamata alatt. Ez a változás annak köszönhető, hogy a méreganyagok, a víz összetevői, a víz sótartalma, az elektróda fémtartalma, és a használó személy szervezetének savassága vagy lúgossága reakcióba lép egymással. Ezen reakciók befolyásolják a víz színének változását abban az esetben is, ha a láb nincs benne a vízben. Fontos megérteni, hogy a víz színe abban az esetben is megváltozik, ha csupán az elektródát helyezik a műanyag tálba. Ez a változás a víz különböző kémiai összetevőinek köszönhető. A víz színe természetesen más színű lesz, ha a lábát is behelyezik a műanyag tálba, attól függően, hogy a szervezetben mennyi a felhalmozódott méreganyag.


A negatív ionok hatása az emberi szervezetre

  • az idegrendszerre: fokozza az agy aktivitását, növeli a hatékonyságot, javítja az alvás minőségét. Serkenti az agy oxigénnel való ellátottságát.
  • a cardiovascularis rendszerre: kifejtik hatásukat a véredényekre, megfelelő szinten tartják a koleszterint, megelőzik a lipidek lerakódását a véredények falán, serkentik a vérkeringést, stabilizálják a vérnyomást. A negatív ionok segítik a magas vérnyomásban szenvedők felépülését.
  • a vérrendszerre: a negatív ionok lassítják a vért, meghosszabbítják az alvadási időt, növelik a vér oxigén tartalmát.
  • nagyon jó eredménnyel használhatók a szépségápolásban is. Például a negatív ionok kitűnően hasznosíthatók az égett bőrfelületek, herpesz kezelésében.

Hozzászólások

Új hozzászólás postázása jelenleg nem lehetséges.