Kinek ajánlott a készülék használata?

  • azon személyeknek, akikre nagy munkahelyi nyomás nehezedik, idegkimerültséget éreznek, dohányoznak vagy isznak
  • gyenge immunrendszer esetén
  • szennyezett környezetben dolgozóknak
  • azoknak, akik szeretik az olajos, zsíros ételeket
  • cukorbetegségben, magas vérnyomásban, ízületi gyulladásban, köszvényben szenvedőknek, illetve traumás sérülést elszenvedetteknek.

Mit kell még figyelembe venni a készülék használatánál?

- alacsony vércukorszinttel rendelkező páciensek egyenek a kezelés megkezdése előtt. A méregtelenítő csökkenti a cukorszintet a cukorbetegeknél, és ugyanezt okozza azoknál, akik nem cukorbetegek, de túlzottan magas a vércukorszintjük.
- a méregtelenítő használható a dialízisre járó vesebetegeknél, inzulint szedő cukrosoknál, vagy vértódulásos szívproblémákkal küszködőknél. Az enyhe méregtelenítés segít feloldani azokat a mérgeket, melyeket a vese és a szív maga már nem tud feloldani, de nem zavarja meg a gyógyszerek hatását, vagy az inzulinszintet. A használat során azonban fokozott körültekintéssel járjanak el.
- alkalmazható azoknál is, akiknek beépített fém protézisek vannak a testében (pl.: csípőprotézis), de óvatosnak kell lenni, mert néhányuknál kényelmetlen lehet a kialakuló elektromágneses mező. Ilyen esetben azonnal le kell állítani a kezelést!
- 8 és 15 év közötti gyermekek, a készüléket 15 percig használják. Felnőttek esetében a méregtelenítés időtartama 30 perc, krónikus betegségek esetében 45 perc lehet. 50 éves kor alatt a méregtelenítés 2 naponta egyszer, 50 éves kor felett 3 naponta egyszer javasolt. Egy kúra 14 alkalmat jelent. A következő kúra megkezdése előtt 2 hét szünetet tanácsos tartani.
- a méregtelenítés során, a méreganyagokon kívül kis számban más anyagok is távozhatnak a szervezetből ilyen a kálcium, keményítő, szénhidrát stb. Ezen anyagokat a méregtelenítés után vitaminokkal, ásványvízzel pótolni tanácsos.

Hozzászólások

Új hozzászólás postázása jelenleg nem lehetséges.