KINESIO TAPING

Legyen az Ön mozgása is szabadabb!

Az ízületek sérülései, az ízületiszalag-húzódás, szakadás, az ízületi ficam stb. meglehetősen fájdalmasak. Az ember a fájdalomtól, a sérülés okozta stresztől még pszichésen is zavart lesz … de amint a fájdalom enyhül, a mozgás könnyebbé válik, és a kedélyállapotunk is javul.

A Kinesio Taping azaz KINESIO SZALAG (tapasz) használata, csökkenti az izmok és az ízületek terhelését, igénybevételét, ezáltal csökken az ízületi fájdalom. Megkönnyíti és segíti az izommunkát, az izmok működést.

A KINESIO mint szócska, közeli rokonságban van a mostanság divatos KINEZIOLÓGIA-val. Tulajdonképpen mozgást, mozgás tudományt jelent.

 

Kiknek és mikor ajánlott a KINESIO TAPING használata?

 

Sportolóknak, intenzív, megterhelő, monoton munkát végzőknek, azoknak aki valamilyen sérülést szenvedtek, és rehabilitációban vesznek részt … és mindazoknak akik számára fontos, hogy a mozgásszerveikre is odafigyeljenek.

 

 

 

A KINESIO TAPING - Kinesio Tapaszokat , az izomkötegek, ínszalagok, idegek, illetve a nyirokvezetékek mentén speciális módon kell felhelyezni.

 

IMG_3139.JPG

(Az alábbi ábra egy lehetséges felhelyezést mutat.)

 

Ezek a színes tapaszok széleskörűen felhasználhatók a rehabilitációban, a gyógyításban, az orvoslásban. A KINESIO SZALAGOK rendkívül rugalmasak (rugalmasságuk összevethető az emberi izmokéval), nagyon nyúlékonyak, igazán jól tűrik a nedvességet, izzadtságot, - jó vízállók, a bőr légzését nem gátolják, és akár 3-5 napig le sem kell venni őket!

 

Ezért a KINESIO TAPING -Kinesio szalagok kényelmesen viselhetők, sőt a mozgás szabadabbá és fájdalomszegényebbé válik.

A Kinesio szalagok - Kinezio Taping nem tartalmaznak gyógyszerészeti szempontból aktív elemeket, és ragasztót, így a bőr számára semleges hatású.

Röviden csak úgy jellemezhető a KINESIO TAPING, hogy a színes ragasztószalagokkal javul az izom-, az ín- és testtartás!

Végül, de nem utolsó sorban, a panaszok megszűnnek, a fájdalom enyhül.

 

Ha Önnek sérülése volt, vagy mozgásszervében panaszai vannak, itt az ideje, hogy javítson a helyzetén a Kinesio tapaszokkal!

 

Ne halogassa tovább az időt!


Legyen az Ön mozgása is szabadabb, KINESIO TAPING-el!

Szolgáltatásaim Budapesten a XI. Bukarest utca 3. szám alatti stúdiómban vehetők igénybe, de a következő településeken házhoz is megyek: Biatorbágy, Etyek, Telki, Törökbálint.

A Kapcsolat felvételi űrlap segítségével MOST könnyen és gyorsan jelentkezhet! >>>

 

Kinesio Taping a Test és Lélek Gyógyászától!


Hozzászólások

Új hozzászólás postázása jelenleg nem lehetséges.