Munkahelyi illetve manager masszázs

Minden munkáltató célja, hogy egészséges, kreatív, önállóan dolgozni tudó munkatársak vegyék körül. Ajánlatunk segítségével hozzájárulunk ahhoz, hogy növeljék munkatársaik teljesítményének eredményességét.

andaba masszazsszalon-irodai masszazs.jpgTapasztalataink szerint szinte mindenkinek szüksége volna rendszeres masszázsra, azonban sem idő, sem lehetőség nincs arra, hogy egy ilyen típusú szolgáltatást igénybe vegyen.

Mi azt ajánljuk, hogy rendszeresen, személyesen felkeressük az Önök cégét , s ott a helyszínen 15-20 percben olyan frissítő, lazító masszázst végzünk, amivel munkatársai teljesítőképessége, munkabírása megnövekszik és rendkívül jól beépíthető a munkahelyi egészségmegörző programokba.

Az általunk ajánlott masszázs oldja az ülőmunkából, illetve egyoldalú terhelésből eredő izom és ízületi feszültségeket, amelyek elsősorban a hát felső részén, a vállakon és a nyakon jelentkeznek.

A kezelés teljes ruházatban, olaj és krémek használata nélkül történik speciális széken kényelmes helyzetben teszi hozzáférhetővé számunkra az irodai munka során leginkább megterhelt testrészeket.

A szék kialakítása tehermentesíti a nyaki, háti és ágyéki gerincszakaszt, ami segít a tökéletes ellazulásban.

A kezelés időtartalma páciensenként 15-20 perc.

Hozzászólások

Új hozzászólás postázása jelenleg nem lehetséges.