own_logo

Szívnyitogató műhely

Tanulj meg újra hallgatni a belső hangodra!

Szív öreg borítékban

Képzési program és műhelymunka

Mondtad már magadnak, hogy bár hallgattam volna a szívemre?

Ezt a képzési programot azok számára dolgoztuk ki, akik szeretnének újra megtanulni hallgatni önmagukra, fejleszteni érzékelésüket, belső kommunikációjukat, tisztábban hallani megérzéseiket.

A Szívnyitogató program felépítése

2 + 1 hónapos közös munkára invitálunk, önmagadért! 

A képzés első két hónapjában megtanulunk visszatérni a szívünkbe, onnan dolgozni, dönteni. A szív enegiáinkhoz kapcsolódva képessé válunk minden helyzetben eldönteni, megérezni mi az az út és mik azok a segítségek, helyzetek, amelyekre valóban szükségünk van – és mi az, ami csupán szemfényvesztés!

A harmadik hónap egy plusz lehetőség kizárólag azok számára, akik a program első két hónapján részt vettek. Ezeken az alkalmakon a saját megérzéseink mellett felvesszük a kapcsolatot szellemi vezetőinkkel, segítőinkkel, ősökkel, akik az életünket támogatják. Általuk megtapasztaljuk, hogy sosem vagyunk egyedül!

Lány lóval

Útmutató: így tanulunk meg hallgatni önmagunkra

Első 2 hónap témái

+1 hónap témái

Bónuszokkal is készülünk a résztvevőknek!

Egyéni kristálycsomag

Kristálycsomag

A kristályok energiája támogat bennünket abban, hogy erősítsük azokat a minőségeket amikre szükségünk van, és könnyebben elengedjük aminek mennie kell. Támogatásukkal a szívenergiák is erősíthetőek. Egyénre szabott kristálycsomaggal készülünk minden résztvevő számára, olyan válogatással, amelyre leginkább szükségük van.

Csillagelemzés: személyi szignifikátorok

Csillagelemzés

Minden ember képletében jelen van három olyan bolygó, amelyek legerőteljesebben mutatják személyünk egységét: A Nap, aki cselekvő énünket szimbolizálja; a Hold, aki lelkiségünk megjelenítője; és a Merkúr, aki szellemiségünk, gondolkodásunk megmutatója. Az ő helyzetüket nézzük meg és elemezzük közösen.

Privát csoport

Privát csoport

A program egésze során létrehozunk egy privát csoportot, ahol folyamatosan lehetőséget biztosítunk feltenni a felmerülő kérdéseket, illetve megosztani az érkező tapasztalatokat.

Mit kapsz a Szívnyitogató programmal?

Amint látható, a program elemei több, mint 330.000 forintnyi értéket képviselnek. 

Ehhez képest ezek a lehetőségek az élmények az árak várnak

early bird

70.000 Ft/hó

210.000 Ft a teljes program (3 hó)
37% kedvezmény

EARLY BIRD

full price

75.000 Ft/hó

225.000 a teljes program (3 hó)
32% kedvezmény

TELJES ÁR

részletfizetés

80.000 Ft/hó

240.000 a teljes program (3 hó)
27% kedvezmény

RÉSZLETFIZETÉS

Nem kell rögtön döntened, ismerj meg minket!

Tudjuk, hogy egy három hónapos elköteleződést választani nem könnyű döntés, ezért nem szeretnénk zsákbamacskát árulni. Az alábbi események bármelyikén részt vehetsz, hogy megismerkedj velünk és megtapasztald, valóban megtaláljuk-e a közös hangot. Menj biztosra!

Bemutató nap

Bemutató nap

Ezt a napot kifejezetten azért szervezzük, hogy ízelítőt adhassunk belőle, milyen lesz maga a képzés.
Időpont: Június 12.
Helyszín: Budapest, KÜRT Alapítványi Gimnázium
1117 Budapest, Bogdánfy u. 5/b.
Érdekel!

Programok

Programok

Ha ezen programok közül valamelyiken részt veszel, és utána a Szívnyitogatón is csatlakozol hozzánk, további kedvezményeket kapsz!
Május 15: Szellemkenu (Budapest)
Június 3-6: Tavaszi elvonulás (Cserkút)
Június 25: Parázson járás (Balaton)
Érdekel!

Rendszeres dobkörök

Dobkörök

Várunk szeretettel kéthetente megrendezett dobköreinken is, minden alkalommal 18:30-tól!
Helyszín: Budapest. Időpontok:
Május 4, 18
Június 1, 15, 29
Július 13, 27
Augusztus 10, 24
Érdekel!

Mit mondanak akik már végig csinálták?

Nekem nagyon sokat adott a szívnyitogató, nagyon élveztem, jó volt a hangulat🙂. Megismerhettem önmagamat, hogy hol tartok, melyek a hiányosabb területek, ahol még fejlődnöm kell. A legfontosabb számomra, amit adott, hogy jobban ki tudom mutatni a szeretetemet, és jobban ki tudom nyitni a szívemet.
Máté
Az elmúlt pár évben mintha robot üzemmódban éltem volna az életem. Egyik napból estem át a másikba, elteltek a napok, de nem éreztem azt, hogy élném az életemet. A Szívnyitogató program keretében megismerkedtem önmagammal. A gyakorlatok során maximális bizalom, elfogadás, szeretet és jókedv vett körbe. Az Andaba Kuckó csapatával való közös munka során pár hónap leforgása alatt gyökeresen megváltozott az életem. Erősnek és boldognak érzem magam és tudom, hogy minden napért megéri felkelni és bármi jön szembe velem az életben tudom, hogy meg fogom tudni oldani.
Evelin

Leggyakoribb kérdések

Gyakran Ismételt Kérdések

Személyes alkalmak:

 • 09.04
 • 09.18
 • 10.02
 • 10.16
 • 11.06
 • 11.20

Online alkalmak minden köztes héten, hétköznap este, ezek időpontját közösen pontosítjuk.

Igen, könnyű ebéddel és uzsonnával készülünk a személyes alkalmakra. Mindig az adott nap programjától függően.

Az első alkalomra kényelmes ruházattal, igény szerint saját ülőpárnával és jegyzetfüzettel készülj. Ha van dobod, csörgőd ezeket se hagyd otthon! A többi alkalom programját első napon megbeszéljük majd, de a túrázásra alkalmas ruházatnál extrémebb felszerelésre nem kell számítanod.

Nagyjából 2-3 órás beszélgetésekre kell készülni, amiket a Zoom felületén fogjuk tartani, zárt csoportban. Ezekről a beszélgetésekről hangfelvétel nem készül és nem  lesznek visszanézhetőek, hiszen szeretnénk minél bensőségesebb teret biztosítani a beszélgetésekhez.

Igen, tudunk a szállás keresésben segíteni. Ilyen esetben kérlek keress meg minket, hogy megbeszélhessük a részleteket.

Intenzív, gyakorlatias napokra kell készülni. 10:00-kor fogunk a megbeszélt helyszínen kezdeni, és várhatóan 18:00-ig leszünk ott. Az elméleti tudás mellett a program kiemelt célja, hogy saját élményt, gyakorlatot tudjunk biztosítani a résztvevőknek és helyet adhassunk a felmerülő kérdéseknek is.

A személyes napok fele egy Budapesti iskolában lesz, a másik fele pedig több, külső helyszínen. Ebbe beletartozik majd kirándulás, a Pomázi Magyar Vár tábor helyszíne, egy Balaton melletti parázson járás helyszín, és azok akik a 3. hónapban is velünk tartanak, ellátogatnak velünk Cserhátszentiván mellett egy különleges elvonuló helyre.

Bár jó előre felkészülünk az időpontokra, előfordulhat hogy egy napot nem tudsz megoldani. Ez a teljes programtól semmiképp ne tartson vissza! A házi feladatokat, hanganyagokat így is meg fogod kapni és bár fel kell majd venned a fonalat, de ettől nem fogsz kiesni a programból. Viszont mivel a teljes napról nem készül felvétel, így kérjük törekedj rá, hogy minden alkalmon velünk tudj tartani.

Szeretettel várjuk további kérdéseidet az andabakucko@gmail.com email címen, ahol fel tudod venni velünk a kapcsolatot, utána pedig a részleteket pedig akár telefonon is tudjuk egyeztetni.

Lány esetnyővel

Nem neked való ez a program, ha...

 • Már sokat tapasztaltál a spirituális úton, és most csak egy témában szeretnél elmélyülni
 • Nem érdekel a téma, vagy nem hiszel abban, hogy hasznos számodra
 • Nem szeretsz változtatni, minden jó úgy, ahogy van
 • Inkább csak egy kis könnyed vállveregetésre vágysz, de most nincs energiád tényleg dolgozni önmagadon

Akkor ne is olvass tovább! De ha ismersz olyat, akinek hasznos lehet a programunk, küldd tovább ismerőseidnek!

Facebook
Email
WhatsApp

Neked találtuk ki, ha...

 • Érdekel a spiritualitás világa, nyitott vagy, de még nem tudod, kihez fordulj a kérdéseiddel
 • Szeretnél egy elfogadó csapat részévé válni, ahol megbeszélheted a tapasztalataidat
 • Konkrét információkra vágysz üres motivációs mondatok helyett
 • Változásra vágysz az életedben, de még nem tudod, hogyan fogj hozzá

Akkor itt a helyed! Jelentkezz és csatlakozz hozzánk, pont Téged várunk!

Lány tükörrel

Akik elkísérnek a programban

Csapatunk

Több évtizedes szakmai tapasztalattal azon dolgozunk, hogy tapasztalatokkal, tudással és támpontokkal térj haza, amelyek segítségével könnyebben megteremtheted azt az életet, amelyet élni szeretnél.

Kartal fia Torda

Sámán gyakorlatok

Születésemkor a Szabó István nevet kaptam, de a legtöbben ma már Kartal fia Tordaként ismernek. Hétköznapjaimban masszőrként segítek az embereknek, emellett pedig 20 éve foglalkozom a sámáni úttal és hitvilággal, amely szerves része családom életének is. Az elmúlt években egyre gyakrabban fordulnak hozzám kérdésekkel, segítségkéréssel olyanok, akik első lépéseiket teszik ezen az úton. Különösen idén tapasztaltam, hogy sokan mintha elfelejtették volna, hogyan vegyék fel a kapcsolatot benső énükkel, és hallgassanak a szívükre. Ezért is döntöttünk úgy, hogy elindítjuk ezt a programot.

Bere Andrea

Kristálymágia

A hagyományban a női és a férfi minőség harmóniája, egyensúlya a család, a biztonság és a növekedés alapja is. Torda párjaként már évszázadok óta támogatom őt és persze ő is engem közös fejlődésünk útján. Gyakran fordulnak hozzám lányok, asszonyok, hogy olyan dolgokról is beszélhessünk nőként egymás közt, ami nem tartozik a férfiakra. Hétköznapjaimban kristályokkal dolgozom, ékszereket, szakrális tárgyakat készítek, de ha arra van szükség, egy kis régimódi „boszorkánykodással” is segítem a családomat.

Kárpáti Anikó

Asztrozófia, tréning

Asztrozófusként a bolygók táncát figyelve dolgozom és az ő üzeneteiket fordítom le a hétköznapok nyelvére. A hozzám fordulóknak az asztrozófia gyakran nehezen érthető nyelvezetét fogalmazom meg olyan módon, ami hétköznapi szinten is érthető, használható, és nem ijeszti el az embereket. A horoszkópok szimbolikáján keresztül segítek közelebb kerülni önmagukhoz. Hétköznapjaimban trénerként képzési programok fejlesztésével, tréningek kialakításával és tartásával foglalkozom. Szívesen dolgozom gyerekekkel is, de a leginkább felvillanyozó élmény számomra az, amikor olyan motivált felnőttekkel dolgozhatok, akik a saját jól felfogott érdekükben törekszenek valamit tenni önmagukért.

Kapcsolat

CÍM

1113 Budapest, Karolina út 1.

E-MAIL

andabakucko@gmail.com

TELEFON

+3620/423-7808

Az alábbi gombra kattintva a jelentkezési lapra érkezel.