Keresés
Close this search box.

Ismerj meg

Profilkép

Szabó István nevet kaptam születésemkor, de ma már egyre többen

Kartal fia Torda néven ismernek.

Több, mint 15 éve foglalkozom masszázzsal, különböző masszázsfajtákkal, emberek segítésével.

Sokat hallom mostanában, hogy „Milyen jó lenne eljutni egy masszőrhöz!”, vagy „Nincs időm magamra”, vagy például „Annyira fáj a hátam, nem tudom, mit csináljak.” A masszázs az egyik olyan formája az önmagunkra fordított időnek, amelynek segítségével nem csak a fizikai testet, de a lelket is támogathatjuk, gyógyíthatjuk.

A jó masszőr keze alatt az emberek megnyílnak, és kiderül, hogy a testi betegség hátterében alapvetően lelki probléma áll. Nem titok, hogy minden egyes testi nehézség, fájdalom mögött áll valamilyen lelki összetevő is. 

Ezért is fontos, hogy amikor egy-egy tünetet kezelünk, a lélek is segítséget kapjon. A test izmain keresztül kimozgathatóak a lélek mélyén megbújó nehézségek, elraktározott fájdalmak, így támogatva az érzelmi enyhülést is. A nehézségek kimondása, a beszélgetés pedig segíthet az elengedésben, a lezárásban, vagy éppen új lendületet adhat a kitűzött cél eléréséhez.

A masszázsok során Neked is lehetőséged nyílik minőségi időt töltened önmagaddal, én ebben igyekszem teljeskörű segítséget nyújtani.

Hogyan indultam?

Tisztán emlékszem, mintha csak most történt volna. Egy borongós őszi délutánon, amikor a madarak is fázósan bújnak össze a fák lombkoronájának mélyén, munkahelyemen a számítógép előtt gubbasztva jött egy érzés, egy ellenállhatatlan késztetés: Válts! Meglepetten kaptam fel a fejem. Váltsak? Na de mire és miért? Hisz szeretem a munkám, jól keresek vele és….. És? És rájöttem, ez a gondolat már egy ideje megfogant bennem.

Ez a belső hang azt mondta: A mostani élet nem elég, másra vágyom, hogy a saját életem és önmagam megteremtsem!

Szalon régi kép
Régi szalon és masszőr kép

Előre a bizonytalanba

Ezer gondolat cikázott hirtelen bennem, a szívem  viszont az elhatározástól csak izgatottabban vert. Igen ez kell nekem, hogy a magam ura lehessek. A válasz elég hamar meg is érkezett. Legyél masszőr! Ezzel tudsz az embereknek és önmagadnak a legteljesebben adni.

  A Családi kupaktanács is megerősített elhatározásomban, belevágtam hát az ismeretlenbe. Na így indultam 2005 őszén. 2007-ben meg is nyitottam első szalonom Budapesten a 11. kerületben, és ifjú titánkén vetettem magam az új hivatásomba. Az évek során értek buktatók, nehézségek, de nagyon sok felemelő tapasztalásban is volt részem.

Életre szóló hivatás

Időközben több masszázsfajtából és kiegészítő kezelésből is levizsgáztam, s mondhatom azóta is töretlen hittel és lelkesedéssel végzem a munkám. Azt vettem észre, hogy leginkább 3 céllal keresnek fel engem a Vendégeim:

Masszázs olaj

És most itt kellene állnia, hogy miért is vagyok én jobb, több, tanultabb, tapasztaltabb mint pályatársaim, miért is engem válassz, de nem fog. Nem vagyok a felesleges szavak embere. Gyere el, próbáld ki és dönts Te.

Szalon fotó